29 Aralık 2018 Cumartesi

KUTLU OLSUN!

Yeni bir yıla girmenin anlamı nedir ki? Sayılar değişiyor eninde sonunda. Aslına bakarsanız, gözünüzü açtığınız her gün yeni bir gündür, yeni umutlara, yeni yaşanacaklara, yeni bilinmezlere açıktır. Her gün yeni bir gündür.

Sağlıkla nefes aldığımız her gün, kutlamaya vesiledir. Yeni yıl günlerinin benim için tek anlamı; eğer denk getirebilirsek, buluşmadır. Uzundur görmediklerimizi, özlediklerimizi kucaklama fırsatı bulmaktır, kucaklaşmaktır. 

Yeni yıl ne yemek, ne içmektir.  Ama evet belki biraz mercimek köftesidir! Zaman herkes için aynı geçmez, yılları saymak herkes için aynı anlama gelmez. Ama madem yeni bir tarih atacağız sayfalarımıza, o zaman bu yılın her takvim yaprağı için kalplerimizdeki sevginin çoğalmasını dilerim. Hayata teşekkür edeceğimiz şeylerin farkında olmamızı dilerim. Hepimiz için sağlık ve neşe dilerim.    

2019’un kucaklaşma yılı olmasını dilerim. Kollarımız bu yüzden var öyle değil  mi? Çok kucaklandığınız bir yıl olmasını dilerim, sevdiklerimiz bu yüzden var öyle değil mi?  Bu hayatta karşılığını en güzel aldığımız şey sevgidir. Sevginin karşılığı kendinizi bırakacağınız kollar olmasıdır, bu bence en değerli şey. 

Kendimi her yıl bir öncekinden daha çok imkanı artmış hissederim. Sevdiklerime bunu daha çok gösterme imkanım artmıştır, kendime özen gösterme, sağlıklı yaşama imkanım artmıştır, daha iyi bir insan olma imkanım artmıştır. Yeni yılda kendimi temize çekerim, hepimizin her şeyi temize çektiği, kazanımlarını gördüğü bir yıl dilerim. Gerçekte evrende boşluk yoktur. Kalbiniz dolu olunca hayatta boşluk yoktur. Kalbinizi dolduracak şeyler ise çeşitlidir, yeni yılda en istediğiniz şeylerle dolmasını dilerim.

Dilerim 2018 giderken, içinizde varsa kırgınlık, varsa öfke, varsa hayalkırıklığı, acı, özlem tüm negatif yüklerinizi alıp da gitsin. Gelen yeni yıl, dertlerinizi rüzgara savurup hafiflediğiniz bir yıl olsun ve eksilen yere sadece ama sadece sevgiler dolsun. Sevgi çeşit çeşittir ve bu yüzden kalbimiz sınırsız sevebilir öyle değil mi? 

2018 için özetim ne para, ne başarı, ne mal mülk ne başka bir şey üzerinedir. Çok sevdim, çok sevildim. Kalbim doludur, kollarım doludur ve gerçek başarı bence geçici olduğumuz bu dünyada, sadece budur. Kalbinizi doldurmadan cebinizi doldurmanız işe yaramaz, kalbiniz boşsa başarılar yarımdır. 2019 hesapsız akan sevgiyle tamamlandığınız bir yıl olsun. 

Elbette çok şey öğreniyoruz, en güzel bilgi ise kendimize yaklaştığımızda gelendir. 2019 kutlamamın nedeni kendime azıcık daha yakınlaşmış, kendimi birazcık daha bilmiş olmanın kıvancıdır. Bir çoğunuzun çok katkısı var; mutluluğumda, sevincimde, sağlığımda ve neşemde. Kollarım sizlerle dolu. 

Tabi ki ağaç deyince, kuşkusuz ki biz onu da yeriz. 

Herkese mutlu yıllar!





Hiç yorum yok: